Testimonials

Anderen gingen je al voor...

Salomé ten Holte

Wauw, wat een gaaf Coachingstraject was dit. Begin januari 2020 zag ik een video van RedPill voorbij komen op Instragram. De woorden “Leef jij een prima leven maar heb je het gevoel dat er zoveel meer in zit en weet je niet waar je moet beginnen?” triggerde mij direct. Dit was PRECIES de gevoelsmatige situatie waar ik mij in bevond. Ik had na jaren werken eindelijk mijn bachelor bedrijfskunde op zak, was begonnen aan een toffe fulltime baan, had een prima huis, fijne relatie en vrienden.

Maar toch voelde ik een enorme onrust....

Na een telefonische strategiesessie met Arel was ik om. Direct ervoer ik super positieve energie en scherpe analyses. Dit was zeker niet de eerste keer dat ik bewust met zelfontwikkeling aan de slag zou gaan, dus ik was lichtelijk sceptisch in welke mate dit traject daadwerkelijk impact zou maken op mijn leven. Ik ging ervoor want wat had ik te verliezen!!!

Tijdens de 40 dagen werk je thuis in alle rust aan zelfreflectie-opdrachten. Je schrijft veel in je dagboek waardoor je in een meditatieve staat komt en opeens zoveel helder wordt. Om de zoveel dagen had ik een Coaching gesprek met Arel om de uitkomsten en inzichten vanuit de opdrachten te bespreken.

Keer op keer dat ik Arel weer aan de lijn kreeg, werd ik oprecht verrast door alle verfrissende, persoonlijke input waardoor er ZOVEEL KWARTJES zijn gevallen!!! Wat hebben we gelachen. En ook kwamen er meerdere keren emoties los. Echt, wauw, wat een heling heeft er plaats gevonden. Op zowel mentaal als emotioneel niveau. Je hebt dit nodig om daadwerkelijk verandering te kunnen realiseren in jouw eigen realiteit.

De knop ging om, ik volgde mijn hart en zei mijn baan op.

Momenteel werk ik aan mijn droom: mijn eigen business genaamd “Inspired by Salomé”. Mindset coaching & events gericht op vrouwen tussen de 18 en 28 jaar. I AM SO FUCKING EXCITED! 

“Op het moment dat je leert hoe je authentiek jezelf kan zijn, dan gebeurt er iets wonderbaarlijks met jezelf. Maar ook hoe mensen en de wereld op jou reageren. Dat is gewoon dé key. Je authentieke zelf leven.”

Waar ik voorheen een vage droom had, is mijn toekomst nu kraakhelder. En het grootste verschil zit ‘m erin dat ik voel in mijn hele lijf dat deze droom werkelijkheid gaat worden. Het is er al. Ik hoef oprecht alleen maar concrete & geïnspireerde actie te zetten en het zal zich vanzelf ontvouwen.

Vraag je je af waarom ik daar nu zo zeker van ben?

“Authenticity is the key to neverending succces & happiness.”

Ik voel waar ik moet gaan en laat me niet meer onbewust beïnvloeden door invloeden van buitenaf.

Excited? Ga het doen. Ga met Arel of een van zijn collega’s in zee. You will LOVE it!

“Als ik nu terugkijk, dan zijn deze 40 dagen de beste investering geweest die ik ooit had kunnen doen. Ik had op geen enkele andere manier, ook niet met een professioneel consult, zo ver kunnen komen.”

Ricardo van der Sluis

Ik was die kerel die het altijd goed voor elkaar had richting de buitenwereld. Ergens klopte dat ook, want ik had hard gewerkt om te komen waar ik op dat moment was.

Aan de andere kant was het ook allemaal gelogen, omdat ik eigenlijk helemaal niet meer zeker was van wat ik moest. Ik wist dat ik iets aan mezelf moest doen, maar ik wist alleen totaal niet wat. Dat was het moment dat ik aan het traject van RedPill ben begonnen.

Ik heb op manieren naar mezelf moeten kijken zoals ik dat nog nooit had gedaan.

Ik moest radicaal eerlijk naar mezelf zijn. En dat bleek een stuk meer confronterend te zijn dan ik voor mogelijk had gehouden.

Twee weken nadat ik met RedPill was begonnen had ik al meer antwoorden gekregen dan ik op het begin vragen had. Nadat de weken verstreken merkte ik dat ik van binnen veel rustiger werd. 

Nadine Schonewille

RedPill heeft mijn leven gered zonder dat ik zelf bewust was van het feit dat ik aan het “doodgaan” was. Ik dacht dat ik mijn leven op orde had totdat ik lichamelijke klachten kreeg. Dit triggerde mij enorm om op onderzoek uit te gaan. Toen wist ik nog niet dat dit het begin was van een prachtige, heftige, bijzondere ontdekkingstocht naar waar wij zelf toe in staat zijn. 

Er ging een wereld voor mij open, letterlijk en figuurlijk.

Redpill heeft mij echt geholpen bij het inzien van de mogelijkheden die we hebben, die we over het algemeen zelf niet zien. Door de dingen die we leren, omgeving waar je opgroeit, trauma’s, gedachtes en overtuigingen lopen we soms vast.

Doordat onze ziel, ons hart, weet dat we voor zoveel meer geboren zijn maar onze mind niet weet hoe...

…blijven we stil staan en ‘nemen we genoegen’. Bij RedPill weten ze wel beter. Ze nemen je bij de hand mee naar deze prachtige nieuwe wereld van vrijheid, verlichting en geluk.

Ik had pijn, lichamelijk en geestelijk. Zat vast. Onrust. Onvervuld. Onbehaaglijk. Na het Coaching-Traject van RedPill weet ik waar ik voor sta, heb ik antwoorden op mijn vragen, is mijn missie en visie duidelijk en kan ik ook echt daadwerkelijk stappen ondernemen.

“Je gaat inzien dat JIJ betekenisvol bent, dat jij een inspiratiebron kan zijn, dat jij voldoening kan halen uit je eigen doelen maar ook om een toevoeging te kunnen zijn aan een liefdevollere samenleving. Het is allemaal mogelijk, ECHT! RedPill helpt je!”

En het mooiste van allemaal ook na het traject hoef je het niet alleen te doen. Ze laten op allerlei manieren weten dat je ten alle tijden bij ze terecht kan dat je het nooit meer alleen hoeft te doen. Dit geeft zo veel vrijheid en veiligheid dat je ook zeker die stappen gaat zetten naar dat meest mogelijke mooie leven dat je je maar voorstellen kan.

“Ik raad het echt iedereen aan om het traject te volgen, het is emotioneel zwaar en kost veel tijd, maar zie het als 40 dagen hard aan jezelf werken en ongemakkelijk voelen, wat resulteert in een heel lang leven vol vrijheid!”

Berry Verkleij

Mijn ervaring met RedPill en mijn coach Arel Edelkamp was heel fijn. Bij het intakegesprek stelden hij me gelijk gerust dat er geen oordeel is over mijn “stotteren” of mijn verhaal. Arel is heel realistisch en eerlijk wat ook echt nodig is om de waarheid te ontdekken waar jij niet tevreden over bent in je leven.

De eerste 10 dagen waren best heftig en emotioneel, Arel steunde me als het even minder ging, tijdens onze coachingcall kon ik alles vertellen waar ik tegen aanliep, Arel kwam altijd met goed en realistisch advies wat mij weer wakker schudde om mijn traject met vertrouwen te vervolgen.

ik leefde altijd van weekend tot weekend van festival tot festival zonder een echt doel voor ogen te hebben.

Voordat ik begon met het traject had ik totaal geen idee wat mijn levensdoel was, Tijdens het  traject begin je steeds meer te ontdekken wat jij fijn vindt waar jij gelukkig van wordt, en je leert jezelf zo goed kennen wat een hele speciale band creëert met je hart!

Na 40 dagen leer je echt naar je hart te gaan leven, je levensdoel, je primaire emoties waar jij gelukkig van wordt, je gaat zoveel van jezelf houden wat je weer door geeft naar anderen!

Iris Leeuwen

Ik zat best wel in de knoop met mijzelf en wist niet zo goed hoe ik verder moest. Totdat ik Redpill tegen kwam op Instagram en hun site ging bekijken. Toen ik de site las was ik zo blij dat ik eindelijk mensen had gevonden die dezelfde instelling als mij hadden.

Want ik dacht echt dat ik de enigste was die deze instelling had. Tijdens het traject kreeg ik veel steun en handige tips van Arel wat ik heel erg fijn vond.

Er werd oprechte belangstelling in je getoond en écht naar je geluisterd.

Na deze 40 dagen heb ik super veel over mezelf geleerd en waarom ik vast zat. Mijn toekomst visie is nu echt een stuk helderder dan eerst en daar ben ik zo blij mee!

Ik wil team RedPill en vooral Arel bedanken voor deze leerzame periode, en ik raad RedPill zeker aan!

“Hoe langer je met het traject bezig bent, hoe eerlijker je naar jezelf wordt. Ik sta na mijn ervaringen met RedPill veel positiever in het leven.”

“Dankbaar kijk ik terug op het begin van het avontuur en met ontzettend veel passie kijk ik nu naar de toekomst. Dankjewel iedereen van RedPill!
Iedereen, doe dit, take action and change your life!”

Nikky In 't Veld

Wauw, wat een avontuur en wat ongelofelijk mooi dat RedPill er is!

Al een paar keer wilde ik uitleggen wat RedPill voor mij heeft betekend.
Alleen telkens wanneer ik dit wil doen kom ik er achter dat het echt een gevoel is, gewoon een weten van. Weten wie je bent, weten waar je vandaan komt, weten waar je heen wilt.

Alsof je alles ineens kan plaatsen en inzetten

Een innerlijk overzicht voor jezelf, waardoor je je leven echt naar jou dromen kan gaan creëren. Ook de hulp van coach Arel Edelkamp was echt zo zo fijn! Eindelijk een luisterend oor en iemand die in me geloofde. Die oprecht en eerlijk naar me was, dat was zo enorm waardevol!

En alle prachtige mensen die ik via RedPill heb leren kennen is ook onbeschrijfelijk, zo zo fijn om eindelijk mezelf te kunnen zijn en met mensen mijn dromen en ideeën te kunnen delen.

Maria Schijlen

Voordat ik met het programma van RedPill begon voelde ik mij vaak leeg en ongelukkig. Vaak dacht ik hier over na maar kon niet goed plaatsen waar dit gevoel vandaan kwam. Als ik er over na dacht had ik eigenlijk alleen maar dingen in mijn leven waar ik gelukkig mee was maar toch bleef dit gevoel aan mij klagen.

De eerste weken vond ik zwaar, je graaft diep in je verleden en wordt geconfronteerd met dingen die ver weg gestopt zijn. Ik ging terug naar pijnlijke momenten die mij vroeger getekend hebben. Door het programma leerde ik met een andere blik naar deze momenten te kijken en ze een nieuwe betekenis te geven. Deze momenten werden in plaats van mijn zwaktes mijn sterktes.

In verdere fases in het programma begon ik het steeds leuker te vinden, je gaat je richten op de toekomst, ontdekt wat voor jou echt belangrijk is in het leven en waar jij gelukkig van wordt.

Door deze 40 dagen te doorlopen heb ik mijzelf volledig terug gevonden

Ik heb een plan voor mijn toekomst opgesteld en heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen. Ik leef nu elke dag een leven naar mijn hart en werk elke dag op mijn manier aan mijn ideale toekomst.

“De steun en hulp die ik hierbij heb gehad en nog steeds heb van het hele team helpt mij om bij een tegenslag nog steeds door te pakken en mijn visie op de toekomst scherp te houden.”

Ik kan iedereen die in de knoop zit met zichzelf RedPill zeker aanraden, je zal jezelf dankbaar zijn aan het einde van dit traject dat je de moeite hebt genomen om dit te doorlopen en een leven naar je eigen hart te leiden.

MelissaMeditatie

Melissa van de Laar

Voor dit proces had ik al veel geprobeerd, waaronder zelfhulpprogramma’s en online courses. Niks hielp en ik bleef vastzitten. Ik wist mij geen einde raad en wilde bijna veel gaan betalen voor professionele hulp.

Toen kreeg ik een tip van een vriendin en zo kwam ik bij RedPill. Het traject is ontzettend zwaar, maar nodig en daarom ontzettend bevrijdend. Ik stond versteld hoeveel er bij mij omhoog kwam tijdens het traject

Ik ben achter mijn kern gekomen en begin nu meer te leven zoals ik wil.

Het is de ultieme vorm van therapie, zonder dat je jouw shit met wie dan ook hoeft te delen. Dit is heel fijn. En Arel is er echt voor je zonder druk te leggen. Die steunde mij op dagen waar het echt even niet ging en kon al mijn vragen beantwoorden. Hij stopte niet totdat ik kreeg waar ik naar op zoek was. Ik ben zo dankbaar, beyond words.

Thomas Wildeboer

Voordat ik begon met dit avontuur zat ik erg vast in mijn leven en was mijn toekomst uitzichtloos. De grootste knelpunten voor mij waren studie en werk. Ik had al verschillende studies gevolgd en niet afgemaakt en had van mijn bijbaan mijn fulltime baan gemaakt.

Een tussenjaar noemen ze dat. Dat tussenjaar werd echter tussenjaren en al snel besefte ik me dat ik dit voor altijd zou blijven doen als ik er niks aan veranderde. Hierdoor begon ik me zorgen te maken om mijn toekomst.

 

Ik had geen doel in mijn leven en dobberde over een zee van zorgen heen en weer.

Wat wil ik met mijn leven? Wie ben ik? Waarom voel ik me zo ongelukkig en lijkt de rest van de wereld zo gelukkig met zichzelf? Het gevolg hiervan was dat ik vluchtte voor deze zorgen. Netflix was mijn beste vriend en ik keek serie voor serie weg.

Verder sprak ik vaak af met vrienden en waren we samen gelukkig ongelukkig. ‘het leven is kut’ en ‘hard voor weinig altijd chagrijnig’ waren slogans die nog net niet boven m’n bed hingen. Ook was snoozen een gewoonte geworden want waar zou ik vroeg mijn bed voor uit komen? Wel was het zo dat ik al langer bewust was dat ik meer wilde. Ik wilde meer uit het leven halen en belangrijker ik wilde gelukkig zijn. Maar hoe? Om ergens te komen moet je studeren. En succes wordt gemeten in materialistische dingen en geld. Althans dat is wat ik dacht.

Met die geloofsovertuiging wilde ik opzoek gaan naar een studie. Maar in mn achterhoofd kwam het stemmetje steeds om de hoek kijken die zei: ‘je gaat het niet halen. Je hebt al drie studies niet afgerond.’ Op dat punt kwam ik in contact met Redpill.

Het is nu één maand geleden dat ik het avontuur heb afgerond. 

Thomas3

En hoewel ik in het begin sceptisch was tegenover veel dingen met name het spirituele gedeelte is mijn leven compleet verandert. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en manier van denken. Ik ben er achter gekomen dat ik zelf die zee veroorzaakte waar ik op dobberde en zelf de richting kon bepalen waar ik heen vaar. 

Ik heb weer een doel in mijn leven en ik weet nu hoe ik er kom.

Wat ik vooral fijn vond is dat- ongeacht of je het nodig hebt of niet – ik altijd wist dat ze voor me klaar stonden en ik maar hoefde te bellen. Ik kan me nog herinneren dat ik Arel voor het eerst ontmoette en hij tegen me zei: ‘je kan er een beste vriend voor het leven bij hebben.’ Het stemmetje in mijn hoofd reageerde daar destijds erg sceptisch en laconiek op. 

Maar ik heb er een beste vriend voor het leven bij en ik ben ze eeuwig dankbaar voor deze kans.

Melissa

Melissa Hammer

Voordat ik met RedPill begon zat ik heel erg met mezelf in de knoop. Ik ben zo dankbaar dat RedPill op mijn pad kwam en ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in z’n vel zit. 

Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over de kern van hoe het kwam dat ik zo ongelukkig was geworden. Ik ben nu veel gelukkiger en wijzer en ik kan nu echt weer mezelf zijn. Ik vertrouw op mijn eigen krachten.

Ik ben weer trots op mezelf en ga met vertrouwen mijn toekomst tegemoet. 

Ik ben RedPill eeuwig dankbaar. Ik wil jullie en vooral Richard bedanken voor wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen!

Fadoua Larouz

Er is nooit een goed moment om iets te doen, zo is Redpill in mijn leven gekomen op het moment dat ik het hardst nodig had maar waar ik nog niet klaar voor was.

31 december had ik mijn intake gesprek met Arel. Het had zo moeten zijn, einde van het oude jaar, een paar uur voordat we het nieuwe jaar ingingen.

Uiteindelijk de beste start van mijn nieuwe jaar!

Arel heeft mij het traject haarfijn uitgelegd, en zijn woorden waar gemaakt, zolang ik het zelf maar wilde. De vragen die ik elke dag moest beantwoorden en daarna de coachingcalls met Arel, hebben zoveel positieve energie in mij gewekt.

De eerste fase was moeilijk, maar het was het waard. Mijn tranen waren het waard. Ik kreeg een helder beeld van mijn pijn en trauma’s en had veel meer inzichten.

Nadat ik vlak bij het einde kwam, merkte ik dat mijn doelen die ik wilde behalen en GA behalen, glashelder werden. Ik wist eindelijk wat me gelukkig zou gaan maken.

Voordat ik begon met Redpill was ik bezig met me verdiepen in het veranderen van mijn mindset, maar Redpill was toch het missende puzzelstuk. 

Fadoua1

Het heeft me net dat duwtje in de rug gegeven. En het leukste is dat mijn omgeving ziet dat ik positief ben veranderd. Ik kan je niet genoeg bedanken Arel, echt super bedankt voor alles!

teacher-1

Maria Musk*

Voordat ik hiermee begon had ik net mijn studie afgerond. Tot dan toe had ik alles volgens het boekje gedaan. Tijdens de zoektocht naar mijn volgende stap begonnen de twijfels: is dit wel wat ik wil? Is dit wel waar mijn talenten liggen? Word ik hier gelukkig van? Ik wilde niet gaan leven voor de weekenden en avonden, ik wilde echt voldoening gaan halen uit mijn leven en werk. Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Arel stelde mij de juiste vragen, luisterde echt en had geen oordelen, waardoor ik gefaciliteerd werd om echt uit te vinden waar ik gelukkig van word en waar ik goed in ben. Hij was altijd opbouwend, eerlijk en enthousiast. 

Door m’n knelpunten onder ogen te komen, kon ik mezelf op die vlakken ontwikkelen en persoonlijke groei doormaken. Daarnaast was er ook de focus op hoe je juist je sterke kanten kunt gebruiken en ontwikkelen – waardoor je zowel succesvol als gelukkig kan worden. 

Ik heb nu veel beter inzicht in wat ik wil, in hoe ik mijn tijd wil besteden, en in aanvoelen of iets voor mij de juiste richting is.

Ik geniet elke dag terwijl ik ook werk aan de toekomst, door de dingen te doen die in lijn zijn met wie ik ben en met mijn talenten. En het is een sneeuwbal effect – zodra het begint te rollen blijf je je ontwikkelen.

*De naam Maria Musk is op verzoek gefingeerd.

Chelsea Jacobs

RedPill was voor mij op het moment dat ik begon aan het traject het ‘lichtpuntje’ aan het einde van de tunnel.

Tijdens het eerste moment dat ik sprak met Arel aan de telefoon was ik emotioneel en heel erg dankbaar dat RedPill op mijn pad is gekomen. Dit komt omdat ik herkenning voelde en tegelijk ook opgelucht was omdat ik al een hele lange tijd voelde / dacht dat ik de enige was die maar geen richting kon geven aan het leven. De manier waarop ik dit geprobeerd heb al die tijd heeft geresulteerd in dat ik vast kwam te zitten.

Na het gesprek met Arel zijn we gelijk aan de slag gegaan. Het is een manier van zelf reflecteren wat voor mij aan het begin ongekend was. Hierdoor ben ik er achter gekomen wie ik eigenlijk ben en wat ik wil achter laten.

Ik durf te zeggen dat dit traject voor iedereen goed kan zijn die op welke manier dan ook 'vastgelopen is'.

Misschien zelfs ook als je niet het idee hebt dat je vast zit kan je er heel veel van leren. Ik ben van mening dat iedereen dit zichzelf zou moeten gunnen omdat het mooiste project waar je aan kan werken jezelf is.

Chelsea2

Ik ben gegroeid als persoon en heb een andere kijk op het leven gekregen. Mede door de steun van Arel. De gedachte dat er iemand voor je klaarstaat als je vragen hebt of er even niet uitkomt stelde mij heel erg gerust. Je staat er niet alleen voor en dit heeft Arel voor mij heel goed gedaan.

"If you want something you have never had, you must be willing to do something you have never done."

- DENZEL WASHINGTON