REDPILL’S FAMILY

HOW OTHERS TOOK THE REDPILL AND CREATED THEIR ULTIMATE MEANING IN LIFE

“Wanneer je op welke manier dan ook het gevoel hebt vast te zitten en bereid bent om eerlijk naar jezelf te durven kijken kan Redpill daadwerkelijk je leven transformeren. Als psycholoog, boeken-verslinder en persoonlijke ontwikkelingsjunkie dacht ik het meeste wel te weten, maar met alleen kennis kom je er niet. Gun jezelf welke hulp dan ook, maar het gevoel dat iemand je oprecht verder wil helpen, naar je luistert en altijd  beschikbaar is voor vragen maakt dat die bij RedPill onbetaalbaar is!”

Marlijn Santegoets

LET OP!

Alle onderstaande testimonials zijn gemaakt toen de deelnemers hun allereerste Hero’s Journey hadden afgerond. Hou er dus rekening mee dat deze mensen inmiddels veel verder gegroeid zijn in hun leven.

Salomé

waar ik voorheen een vage droom had, is mijn toekomst nu kraakhelder

“Op het moment dat je leert hoe je authentiek jezelf kan zijn, dan gebeurt er iets wonderbaarlijks met jezelf. Maar ook hoe mensen en de wereld op jou reageren. Dat is gewoon dé key. Je authentieke zelf leven.”

Salomé

Wauw, wat een gaaf Coachingstraject was dit. Begin januari 2020 zag ik een video van RedPill voorbij komen op Instagram. De woorden “Leef jij een prima leven maar heb je het gevoel dat er zoveel meer in zit en weet je niet waar je moet beginnen?” triggerde mij direct. Dit was PRECIES de gevoelsmatige situatie waar ik mij in bevond. Ik had na jaren werken eindelijk mijn bachelor bedrijfskunde op zak, was begonnen aan een toffe fulltime baan, had een prima huis, fijne relatie en vrienden.

MAAR TOCH VOELDE IK EEN ENORME ONRUST….

Na een telefonische strategiesessie met Arel was ik om. Direct ervoer ik super positieve energie en scherpe analyses. Dit was zeker niet de eerste keer dat ik bewust met zelfontwikkeling aan de slag zou gaan, dus ik was lichtelijk sceptisch in welke mate dit traject daadwerkelijk impact zou maken op mijn leven. Ik ging ervoor want wat had ik te verliezen!!!

Tijdens de 40 dagen werk je thuis in alle rust aan zelfreflectie-opdrachten. Je schrijft veel in je dagboek waardoor je in een meditatieve staat komt en opeens zoveel helder wordt. Om de zoveel dagen had ik een Coaching gesprek met Arel om de uitkomsten en inzichten vanuit de opdrachten te bespreken.

Keer op keer dat ik Arel weer aan de lijn kreeg, werd ik oprecht verrast door alle verfrissende, persoonlijke input waardoor er ZOVEEL KWARTJES zijn gevallen!!! Wat hebben we gelachen. En ook kwamen er meerdere keren emoties los. Echt, wauw, wat een heling heeft er plaatsgevonden. Op zowel mentaal als emotioneel niveau. Je hebt dit nodig om daadwerkelijk verandering te kunnen realiseren in jouw eigen realiteit.

DE KNOP GING OM, IK VOLGDE MIJN HART EN ZEI MIJN BAAN OP

Momenteel werk ik aan mijn droom: mijn eigen business genaamd “Inspired by Salomé”. Mindset coaching & events gericht op vrouwen tussen de 18 en 28 jaar. I AM SO FUCKING EXCITED!

Waar ik voorheen een vage droom had, is mijn toekomst nu kraakhelder. En het grootste verschil zit ‘m erin dat ik voel in mijn hele lijf dat deze droom werkelijkheid gaat worden. Het is er al. Ik hoef oprecht alleen maar concrete & geïnspireerde actie te zetten en het zal zich vanzelf ontvouwen.

Vraag je je af waarom ik daar nu zo zeker van ben?
“Authenticity is the key to never ending success & happiness.”

Ik voel waar ik moet gaan en laat me niet meer onbewust beïnvloeden door invloeden van buitenaf. Excited? Ga het doen. Ga met Arel of een van zijn collega’s in zee. You will LOVE it!

“Op het moment dat je leert hoe je authentiek jezelf kan zijn, dan gebeurt er iets wonderbaarlijks met jezelf. Maar ook hoe mensen en de wereld op jou reageren. Dat is gewoon dé key. Je authentieke zelf leven.”

Salomé

“Je gaat inzien dat JIJ betekenisvol bent, dat jij een inspiratiebron kan zijn, dat jij voldoening kan halen uit je eigen doelen maar ook om een toevoeging te kunnen zijn aan een liefdevollere samenleving.
Het is allemaal mogelijk, ECHT! RedPill helpt je!”

Nadine Schonewille

nadine schonewille

redpill heeft mijn leven gered zonder dat ik zelf bewust was van het feit dat ik aan het “doodgaan” was

“Je gaat inzien dat JIJ betekenisvol bent, dat jij een inspiratiebron kan zijn, dat jij voldoening kan halen uit je eigen doelen maar ook om een toevoeging te kunnen zijn aan een liefdevollere samenleving.
Het is allemaal mogelijk, ECHT! RedPill helpt je!”

Nadine Schonewille

Ik dacht dat ik mijn leven op orde had totdat ik lichamelijke klachten kreeg. Dit triggerde mij enorm om op onderzoek uit te gaan. Toen wist ik nog niet dat dit het begin was van een prachtige, heftige, bijzondere ontdekkingstocht naar waar wij zelf toe in staat zijn.

er ging een wereld voor mij open, letterlijk en figuurlijk

RedPill heeft mij echt geholpen bij het inzien van de mogelijkheden die we hebben, die we over het algemeen zelf niet zien. Door de dingen die we leren, omgeving waar je opgroeit, trauma’s, gedachtes en overtuigingen lopen we soms vast. Doordat onze ziel en ons hart weet dat we voor zoveel meer geboren zijn maar onze mind niet weet hoe blijven we stil staan en ‘nemen we genoegen’. Bij RedPill weten ze wel beter. Ze nemen je bij de hand mee naar deze prachtige nieuwe wereld van vrijheid, verlichting en geluk.

ik had pijn, lichamelijk en geestelijk, zat vast. onrust. onvervuld. onbehaaglijk.

Na het Coaching-Traject van RedPill weet ik waar ik voor sta, heb ik antwoorden op mijn vragen, is mijn missie en visie duidelijk en kan ik ook echt daadwerkelijk stappen ondernemen.

En het mooiste van allemaal ook na het traject hoef je het niet alleen te doen. Ze laten op allerlei manieren weten dat je ten alle tijden bij ze terecht kan dat je het nooit meer alleen hoeft te doen. Dit geeft zoveel vrijheid en veiligheid dat je ook zeker die stappen gaat zetten naar dat meest mogelijke mooie leven dat je je maar voorstellen kan.

sammy-jo koning

ik dacht altijd dat iedereen het zo goed voor elkaar had in het leven, behalve ik

Dit is één van de mooiste dingen die je kan doen, het loslaten van alles wat jou zolang heeft tegengehouden.

Sammy-Jo Koning

Als je vastloopt in je leven, niet goed weet wat je wilt of altijd al gedacht hebt dat er ‘meer’ moet zijn dan wat de maatschappij van je verlangt, kan redpill echt een uitkomst zijn. Ik was een van die mensen die niet goed wist wat ze wilde, maar wel dat ik iets ‘anders’ wilde dan normaal.

redpill gaat terug naar de kern…

…naar vroeger en breekt je zo laagje voor laagje open om echt diepe veranderingen en inzichten bij je teweeg te brengen en dat is waar het zo verschilt van de andere typische mindset cursussen. De mensen van RP doen dit echt vanuit hun hart, en het mooiste is, is dat zij jou kunnen leren hetzelfde te doen.

misschien dat het zweverig of als de zoveelste ‘ik ga je leven veranderen’ cursus klinkt

Maar ik beloof je dat als je je even helemaal openstelt en je scepticisme opzij zet dit traject echt je leven kan veranderen door de dingen die vroeger gebeurd zijn een plek te geven, om te zetten in kracht en je een duidelijk doel & missie geven waardoor je pas écht gelukkig gaat zijn.

Dit is één van de mooiste dingen die je kan doen, het loslaten van alles wat jou zolang heeft tegengehouden.

Sammy-Jo Koning

“Als ik nu terugkijk, dan zijn deze 40 dagen de beste investering geweest die ik ooit had kunnen doen. Ik had op geen enkele andere manier, ook niet met een professioneel consult, zo ver kunnen komen.”

Ricardo van der Sluis

ricardo van der sluis

ik was die kerel die het altijd goed voor elkaar had richting de buitenwereld

“Als ik nu terugkijk, dan zijn deze 40 dagen de beste investering geweest die ik ooit had kunnen doen. Ik had op geen enkele andere manier, ook niet met een professioneel consult, zo ver kunnen komen.”

Ricardo van der Sluis

Ergens klopte dat ook, want ik had hard gewerkt om te komen waar ik op dat moment was. Aan de andere kant was het ook allemaal gelogen, omdat ik eigenlijk helemaal niet meer zeker was van wat ik moest. Ik wist dat ik iets aan mezelf moest doen, maar ik wist alleen totaal niet wat. Dat was het moment dat ik aan het traject van RedPill ben begonnen.

ik heb op manieren naar mezelf moeten kijken zoals ik dat nog nooit had gedaan

Langere tijd heb ik Redpill met enig scepticisme gevolgd, in de veronderstelling dat dit goed was voor heel veel mensen, mezelf (uiteraard) uitgezonderd. Wat heb ik mezelf daar tekort mee gedaan. Ik had vooraf onmogelijk kunnen bedenken dat dit mij zo veel verder zou brengen! Twee weken nadat ik met RedPill was begonnen had ik al meer antwoorden gekregen dan ik op het begin vragen had. Ik moest radicaal eerlijk naar mezelf zijn. En dat bleek een stuk meer confronterend te zijn dan ik voor mogelijk had gehouden.

nadat de weken verstreken merkte ik dat ik van binnen veel rustiger werd

Ik ben zoveel wijzer, rustiger, helderder en sterker geworden in 40 dagen tijd dat ik achteraf moet toegeven: dit had ik veel eerder moeten doen. Daarnaast, dit zouden meer mensen moeten doen! Investeren in jezelf geeft het best mogelijke rendement vergeleken welke andere investering dan ook, het is alleen niet in cijfers uit te drukken.

maria schijlen

voordat ik met het programma van redpill begon voelde ik mij vaak leeg en ongelukkig

“De steun en hulp die ik hierbij heb gehad en nog steeds heb van het hele team helpt mij om bij een tegenslag nog steeds door te pakken en mijn visie op de toekomst scherp te houden.”

Maria Schijlen

Vaak dacht ik hier over na maar kon niet goed plaatsen waar dit gevoel vandaan kwam. Als ik er over nadacht had ik eigenlijk alleen maar dingen in mijn leven waar ik gelukkig mee was maar toch bleef dit gevoel aan mij klagen.

De eerste weken vond ik zwaar, je graaft diep in je verleden en wordt geconfronteerd met dingen die ver weg gestopt zijn. Ik ging terug naar pijnlijke momenten die mij vroeger getekend hebben. Door het programma leerde ik met een andere blik naar deze momenten te kijken en ze een nieuwe betekenis te geven. Deze momenten werden in plaats van mijn zwaktes mijn sterktes.

In verdere fases in het programma begon ik het steeds leuker te vinden, je gaat je richten op de toekomst, ontdekt wat voor jou echt belangrijk is in het leven en waar jij gelukkig van wordt.

door deze 40 dagen te doorlopen heb ik mijzelf volledig teruggevonden

Ik heb een plan voor mijn toekomst opgesteld en heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen. Ik leef nu elke dag een leven naar mijn hart en werk elke dag op mijn manier aan mijn ideale toekomst.

Ik kan iedereen die in de knoop zit met zichzelf RedPill zeker aanraden, je zal jezelf dankbaar zijn aan het einde van dit traject dat je de moeite hebt genomen om dit te doorlopen en een leven naar je eigen hart te leiden.

“De steun en hulp die ik hierbij heb gehad en nog steeds heb van het hele team helpt mij om bij een tegenslag nog steeds door te pakken en mijn visie op de toekomst scherp te houden.”

Maria Schijlen

“Ik raad het echt iedereen aan om het traject te volgen, het is emotioneel zwaar en kost veel tijd, maar zie het als 40 dagen hard aan jezelf werken en ongemakkelijk voelen, wat resulteert in een heel lang leven vol vrijheid!”

Berry Verkleij

Berry Verkleij

ik leefde altijd van weekend tot weekend van festival tot festival zonder een echt doel voor ogen te hebben

“Ik raad het echt iedereen aan om het traject te volgen, het is emotioneel zwaar en kost veel tijd, maar zie het als 40 dagen hard aan jezelf werken en ongemakkelijk voelen, wat resulteert in een heel lang leven vol vrijheid!”

Berry Verkleij

Mijn ervaring met RedPill en mijn coach Arel Edelkamp was heel fijn. Bij het intakegesprek stelde hij me gelijk gerust dat er geen oordeel is over mijn “stotteren” of mijn verhaal. Arel is heel realistisch en eerlijk wat ook echt nodig is om de waarheid te ontdekken waar jij niet tevreden over bent in je leven.

De eerste 10 dagen waren best heftig en emotioneel, Arel steunde me als het even minder ging, tijdens onze coachingcall kon ik alles vertellen waar ik tegen aanliep, Arel kwam altijd met goed en realistisch advies wat mij weer wakker schudde om mijn traject met vertrouwen te vervolgen.

Voordat ik begon met het traject had ik totaal geen idee wat mijn levensdoel was, Tijdens het traject begin je steeds meer te ontdekken wat jij fijn vindt waar jij gelukkig van wordt.

je leert jezelf zo goed kennen wat een hele speciale band creëert met je hart

Na 40 dagen leer je echt naar je hart te gaan leven, je levensdoel, je primaire emoties waar jij gelukkig van wordt, je gaat zoveel van jezelf houden wat je weer doorgeeft naar anderen!

Iris Leeuwen

ik zat best wel in de knoop met mezelf en wist niet goed hoe ik verder moest

“Hoe langer je met het traject bezig bent, hoe eerlijker je naar jezelf wordt.
Ik sta na mijn ervaringen met RedPill veel positiever in het leven.”

Iris Leeuwen

Ik was al lange tijd op zoek naar iets wat ik hieraan kon doen en wat bij mij paste. Totdat ik Redpill tegen kwam op Instagram en hun site ging bekijken. Toen ik de site las was ik zo blij dat ik eindelijk mensen had gevonden die dezelfde instelling als mij hadden. Mensen die ook geen zin hebben in het standaard 9 tot 5 leven waarbij je eigenlijk alleen maar leeft op de automatische piloot. Want ik dacht echt dat ik de enigste was die deze instelling had.

er werd oprechte belangstelling in je getoond en écht naar je geluisterd

Tijdens de Journey leer je echt hoe je eerlijk naar jezelf moet kijken, en dat is best moeilijk en confronterend. Maar achter zo bevrijdend. Na deze 40 dagen heb ik super veel over mezelf geleerd en waarom ik vast zat. Ik sta nu veel positiever in het leven, ik heb geleerd hoe ik met tegenslagen om moet gaan en heb voor het eerst ontdekt waar de jarenlange pijn die ik ervaarde vandaan kwam. Mijn toekomstvisie is nu echt helder daar ben ik zo blij mee!

Tijdens het traject kreeg ik veel steun en handige tips van Arel wat ik heel erg fijn vond. Ik wil team RedPill en vooral Arel bedanken voor deze leerzame periode, en ik raad RedPill zeker aan!

“Hoe langer je met het traject bezig bent, hoe eerlijker je naar jezelf wordt.
Ik sta na mijn ervaringen met RedPill veel positiever in het leven.”

Iris Leeuwen

“Hoe mooi is de filosofie om je aan te sluiten bij een hechte Community die met elkaar de wereld mooier wilt maken?!”

Gaby Berends

gaby berends

ik begon quasi-sceptisch, dacht: “ja ja, ik weet dit allemaal al”

“Hoe mooi is de filosofie om je aan te sluiten bij een hechte Community die met elkaar de wereld mooier wilt maken?!”

Gaby Berends

Auw, daar had ik mij even in vergist. Ook voor iemand als ik, die al 15 jaar intensief met persoonlijke ontwikkeling bezig is, was dit traject een pure eye-opener. Er is altijd een diepere laag in onszelf, er is altijd meer te leren. En zo ook in deze!

Ik had niet het gevoel dat ik vast zat, wel het gevoel dat er “meer” was. Het bleken uiteindelijk mijn eigen geloofsovertuigingen te zijn die mij al die tijd in de weg stonden naar dat “meer”.

mijn leven is verbeterd op alle mogelijke vlakken, mijn doel is helder en ik leef daar elke dag naar!

Voor de mensen die zich aangesproken voelen bij RedPill doet en het gevoel hebben dat dit iets is wat ze moeten doen. Doe het! Geloof, dit moet je echt doen! Ik was zelf de grootste twijfelaar toen ik hieraan begon maar heb zoveel kunnen leren hiervan.

Wauw, wat een avontuur was dit! RedPill bedankt!
Een dikke aanbeveling naar een ieder die klaar is om zijn mooiste leven te leven.

Joost Brouwers

Dit was exact wat ik nodig had om mijn gemiddelde & onbewuste leven te transformeren naar een zinvol & bewust leven

“Ik zou nooit meer terugwillen naar mijn leven van een jaar geleden, dat is heel bizar om te zeggen. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Joost Brouwers

Het heeft mij geholpen om zo veel meer in lijn te komen met mijzelf, te achterhalen wie ik werkelijk ben als persoon, welke gebeurtenissen (trauma’s) mij zo hebben gemaakt en hoe ik hier effectiever mee om kan gaan.

Bottom line is dat ik mijn angsten heb kunnen overwinnen en de dingen ben gaan doen die ik altijd al heb willen doen

Ik heb mijn hopeloos frustrerende managementbaan (met uitstekend salaris, dat wel) achter me gelaten om mijn reisdoelen na te streven en het werkelijke geluk uit het leven te ervaren. Zelfs de critici die mij voor gek verklaren om mijn keuzes deren mij niet meer – ik doe vanaf nu niets anders meer dan de dingen die mij werkelijk gelukkig maken.

RedPill heeft van het waakvlammetje in mij een blijvende steekvlam weten te maken – permanent on fire! Een jaar geleden had ik me nooit kunnen voorstellen dat mijn leven er nu zo uit zou kunnen zien, ik kan niet dankbaarder zijn. Wat een bijzondere en inspirerende organisatie is dit. Kan niet anders dan dat dit bedrijf over een aantal jaar internationaal bekend zal zijn!

“Ik zou nooit meer terugwillen naar mijn leven van een jaar geleden, dat is heel bizar om te zeggen. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Joost Brouwers

Melissa van de Laar

Voor dit proces had ik al veel geprobeerd, waaronder zelfhulpprogramma’s en online courses

Ik wist mij geen einde raad meer en wilde bijna veel gaan betalen voor professionele hulp. Toen kreeg ik een tip van een vriendin en zo kwam ik bij RedPill. Het traject is ontzettend zwaar, maar nodig en daarom ontzettend bevrijdend. Ik stond versteld hoeveel er bij mij omhoog kwam tijdens het traject. Ik ben achter mijn kern gekomen en begin nu meer te leven zoals ik wil.

Het is de ultieme vorm van therapie

Zonder dat je jouw shit met wie dan ook hoeft te delen. Dit is heel fijn. En Arel is er echt voor je zonder druk te leggen. Die steunde mij op dagen waar het echt even niet ging en kon al mijn vragen beantwoorden. Hij stopte niet totdat ik kreeg waar ik naar op zoek was. Ik ben zo dankbaar, beyond words.

Marlijn Santegoets

ALS PSYCHOLOOG, BOEKENVERSLINDER EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGSJUNKIE DACHT IK HET MEESTE WEL TE WETEN, MAAR MET ALLEEN KENNIS KOM JE ER NIET

Wauw, wat een mooi, leerzaam en zwaar proces is het traject bij Redpill. Het heeft mij de kickstart gegeven die ik nodig had om mezelf beter te begrijpen en mijn leven op mijn manier te kunnen gaan leven.

Wanneer je op welke manier dan ook het gevoel hebt vast te zitten en bereid bent om eerlijk naar jezelf te durven kijken kan RedPill daadwerkelijk je leven transformeren. Gun jezelf welke hulp dan ook, maar het gevoel dat iemand je oprecht verder wilt helpen, naar je luistert en altijd beschikbaar is voor vragen maakt dat die bij RedPill onbetaalbaar is!

Arel, ik kan je niet genoeg bedanken voor al je tijd, energie, geduld en adviezen. 🙏✨

Fadoua Larouz

IK KREEG EEN HELDER BEELD VAN MIJN PIJN EN TRAUMA’S EN KREEG VEEL MEER INZICHTEN

Er is nooit een goed moment om iets te doen, zo is Redpill in mijn leven gekomen op het moment dat ik het hardst nodig had maar waar ik nog niet klaar voor was. 31 december had ik mijn intake gesprek met Arel. Het had zo moeten zijn, einde van het oude jaar, een paar uur voordat we het nieuwe jaar ingingen.

UITEINDELIJK DE BESTE START VAN MIJN NIEUWE JAAR!

Arel heeft mij het traject haarfijn uitgelegd, en zijn woorden waar gemaakt, zolang ik het zelf maar wilde. De vragen die ik elke dag moest beantwoorden en daarna de coachingcalls met Arel, hebben zoveel positieve energie in mij gewekt.

De eerste fase was moeilijk, maar het was het waard. Mijn tranen waren het waard. Nadat ik vlakbij het einde kwam, merkte ik dat mijn doelen die ik wilde behalen en GA behalen, glashelder werden.

IK WEET EINDELIJK WAT MIJ GELUKKIG ZAL GAAN MAKEN

Voordat ik begon met RedPill was ik bezig met me verdiepen in het veranderen van mijn mindset, maar RedPill was toch het missende puzzelstuk. Het heeft me net dat duwtje in de rug gegeven. En het leukste is dat mijn omgeving ziet dat ik positief ben veranderd. Ik kan je niet genoeg bedanken Arel, echt super bedankt voor alles!

Iris de Haas

NU VOEL IK VEEL MEER ZELFVERTROUWEN EN DAARMEE OOK VERTROUWEN IN HET LEVEN; HEEL MIJN OMGEVING VERANDERT MEE

Ik ben dankbaar dat RedPill op mijn tijdlijn voorbij kwam. Het was op een moment waar de moed in mijn schoenen zakte en ik een break had genomen van mijn eerste echte baan. Al lange tijd voelde ik dat ik meer in me had; dat ik voorbestemd was om mijn volste potentie te leven. En dankzij RedPill ben ik (gelukkig) door pijnen heen gegaan die ik nooit eerder écht wilde voelen.

INEENS WERD ALLES HELDER; DOOR DEZE GELOOFSOVERTUIGINGEN HEB IK MEZELF 25 JAAR LANG IN DE WACHT GEZET

Ik dacht nooit te weten wat ik wilde in mijn leven, maar eigenlijk wist ik het dondersgoed. Ik durfde alleen nooit te kiezen. En door niet durven te gaan staan ontkende ik de leeuwenkracht in mij. Door ruim 40 dagen op mezelf gefocust te hebben kan ik eindelijk zeggen; nu is het mijn tijd!

IK HEB DE PASSIE IN MEZELF TERUGGEVONDEN EN DAARMEE HET ENTHOUSIASME OM TE ONDERNEMEN

Ik kijk terug op een prachtig avontuur met vele inzichten, emoties en veel helderheid over mijn levensmissie. RedPill hielp mij enorm met het inzichtelijk maken van oude patronen en mijn levensvisie concretiseren. Juist dat duwtje had ik nodig van mezelf; niet wachten maar just do it! Ik zeg ‘JA’ tegen een nieuwe start en het leven met een open hart.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd zijn de obstakels die ik zelf heb gecreëerd om maar niet mijn droomleven te hoeven leven. Ik ben klaar voor elke uitdaging, let’s go!

Hans Schonewille

ALS IK MIJN LEVEN HAD DOORGEZET ZOALS HET WAS, DAN HAD IK EEN “OK” LEVENTJE GEHAD. EEN PRIMA INKOMEN, VAKANTIES, LEUK GEZIN, LEUK HUIS, “VRIENDEN”.
DEZE KEUZE HEB IK NIET GEMAAKT…

Al zal in het eerste ogenblik niets mis zijn met een “ok” leven, het was niet datgene wat mij gelukkig maakte. Ik voelde, merkte, proefde dat er veel meer in mijn leven zit dan dat ik ooit had durven doen. Ik wist al wel heel lang dat er meer uit mijn leven te halen was. Maar angst. Angst was velen maal mijn raadgever. En hoe hard ik op verjaardagen tegen mensen zei dat angst een slechte raadgever is, bij mij was ie al jaren in dienst.

Angsten zijn niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ergens plezier aan hebben ontdek je in je leven, angsten ontdek je net zo goed. Uiteindelijk is het de kunst tot de kern van je angsten en belevenissen te gaan en te ontdekken hoe dit is ontstaan en is gegroeid. Dan kun je een manier vinden om je angsten aan te pakken. Te ontdekken hoe dit is ontstaan. Na een reis van 40 dagen kom je erachter.

Je wordt onderwijzer van jezelf met ondersteuning van zelfontwikkelde professionals. Je leert jezelf kennen en begint daarna jezelf te onderwijzen voor een nieuw leven. Na 40 dagen heb je een ontdekking gedaan en een ontdekking kan niet liggen te verstoffen op zolder. Je wordt omringd door gelijkgestemden. Mensen die zichzelf ook herontdekt hebben.

JE HAALT KRACHT IN JEZELF NAAR BOVEN OM JE LEVEN MOOIER, VRIJER, HEERLIJKER TE MAKEN

De keuze was aan mijzelf. Staan waar ik nu sta en blijven staan. Akkoord gaan met mijn geluksgevoel van nu. Akkoord gaan met de pijntjes en stressgevoelens die ik wekelijks voel. Akkoord gaan met de struggles die ik nu heb in mijn leven. Blijven staan was mijn comfortzone geweest. Achteraf gezien bijzonder. Ellende, pijn, stress. Mijn comfortzone.

Ook weer begrijpelijk. Alles wat ik vandaag de dag voelde was ik gewend, wist ik dus mee om te gaan en wist wat me te wachten stond. Of het fijn was of niet ik kon er voor mijn gevoel mee handelen. In de overtuiging dat het leven op deze manier zo zal horen. De keuze was dus eigenlijk simpel, niet makkelijk.

EN WAT IS HET DAN GEWELDIG FIJN DAT ER MENSEN ZIJN DIE JOU EEN ANDERE KANT KUNNEN LATEN ZIEN!

Je kunnen helpen de weg te vinden naar je eigen geluk. Met elkaar de wereld mooier en liever maken. Arel, Stefanie, Richard, Thomas en Koen jullie zijn met iets geweldigs bezig! Mijn dankjewel voor jullie!

RedPill is de eerste laag asfalt naar een mooiere wereld!

kelly bom

HET TRAJECT IS ZO GOED IN ELKAAR GEZET MET VRAGEN WAARMEE JE ZOVEEL DIEPER IN JEZELF GAAT GRAVEN DAN TE BLIJVEN HANGEN BIJ HET TOPJE VAN DE IJSBERG!

Ik ben dit avontuur eigenlijk heel makkelijk aangegaan met de gedachte: “Dit doe ik wel even.” Maar ontdekte al snel dat deze manier van aan jezelf werken veel verder gaat dan bijvoorbeeld je hart te luchten bij een psycholoog of iets dergelijks.

Eén van mijn struikelblokken was mijn onzekerheid. Dat niet meteen helemaal is verdwenen na het traject, want ik heb nog steeds zo m’n momentjes (maar die mogen er ook zijn). Ik weet er in ieder geval al een stuk beter mee om te gaan.

Het bewust met jezelf bezig zijn geeft automatisch al een boost aan zelfvertrouwen en buiten dat geeft het je innerlijke rust. En wanneer je er even niet uitkomt met jezelf, staat er naast jouw persoonlijke coach een hele groep bijzondere mensen voor je klaar die je zullen helpen waar ze kunnen en je door situaties zullen heen sleuren waar nodig is.

NA AFLOOP VAN MIJN TRAJECT VOELDE IK ME ONTZETTEND WELKOM IN DEZE COMMUNITY, ZONDER DAT ZE ECHT NOG VEEL VAN MIJ WISTEN, WERD IK OMARMT ALSOF IK FAMILIE WAS

Ik zou iedereen willen uitdagen om dit avontuur met zichzelf aan te gaan, vaak ben je jezelf helemaal niet bewust van wat er diep van binnen allemaal nog schuilt en hoeveel mooier je het leven nog kunt maken zodra je je bewust bent van al jouw unieke eigenschappen en talenten.

En samen maken we de wereld een stukje mooier met onze unieke persoonlijkheden!

bonny visser

IK WIST DAT ER MEER WAS IN HET LEVEN MAAR IK WIST TOTAAL NIET WAT IK WILDE, PROBEERDE VAN ALLES MAAR NIETS LEEK TE HELPEN EN ONDERTUSSEN GLEED IK STEEDS VERDER AF EN KWAM IK STEEDS VASTER TE ZITTEN

Ik liep behoorlijk vast in het leven. Snapte niks van deze maatschappij en terwijl ik alles prima voor elkaar had was ik doodongelukkig. Tot ik RedPill tegenkwam. Ik herkende het hele verhaal en wist dat ik niet meer alleen was. Ik besloot het avontuur aan te gaan en het was precies wat ik nodig had. Ik wist dat het een zwaar traject ging worden maar ééntje die zó nodig is geweest.

Het heeft me ontzettend veel geleerd, veel inzichten gegeven en heeft me als allerbelangrijkste kennis laten maken met mezelf. Mijn échte ik. Ik mag nu beginnen aan mijn échte leven. Een leven vanuit mijn hart.

REDPILL NEEMT JE MEE OP REIS NAAR JE EIGEN KERN, DE KERN VAN AL JOUW GEDRAG, PATRONEN EN GELOOFSOVERTUIGINGEN

Het is een zwaar traject en gaat met vallen en opstaan maar het leert je precies wat je nodig hebt. Ik denk dat het voor iedereen noodzakelijk is die reis in jezelf te maken, je geloofsovertuigingen te veranderen, om zo uiteindelijk te transformeren naar de beste versie van jezelf wie je maar kan zijn. Om te kunnen leven vanuit liefde. Om echt oprecht gelukkig te zijn. Om zo samen op weg naar onze toekomst te werken aan die betere wereld.

Arel, en het hele team van RedPill, ik kan jullie niet genoeg bedanken. Het is mooi wat jullie doen. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor mij nog gaat brengen en om onderdeel te zijn van de community. Om zo ook op mijn eigen manier mijn eigen steentje bij te dragen aan die betere wereld. En belangrijker nog om volledig in het nu gelukkig te zijn op de weg daarnaartoe.

Mourad el omrani*

DIT AVONTUUR HAD IK VOOR GEEN GOUD WILLEN MISSEN.
IN KORTE TIJD HEEFT HET MIJ ZOVEEL GEBRACHT

Nieuwe inzichten over wat leven nou écht is, wat geluk nou écht is. Ik besef nu voor het eerst dat ik er ook mag zijn. Dat ik ook iemand ben en dingen kan bereiken in het leven. Voor het eerst in mijn leven weet ook ik waar ik heen wil en wat ik wil doen. Ik weet dat ik het al die tijd in mezelf heb meegebracht. Maar het zat verstopt onder mijn geloofsovertuigingen en trauma’s.

Er staat nog heel wat te wachten voor mij in de toekomst. Leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Ik weet dat het niet uit maakt. Dat hoort bij het leven en ik kan tegenslagen aan. Daar ben ik sterk en slim genoeg voor en daar wordt ik alleen maar sterker en slimmer van. Dit was mij nooit gelukt als ik niet vanaf moment één in RedPill had geloofd en besloten om mijn dode leven betekenis te geven.

IK ZOU NU ZWAAR ONGELUKKIG ZIJN GEWEEST EN HAD NOOIT DE KENNIS OVER MEZELF EN HET LEVEN OP KUNNEN BOUWEN NAAR WAT IK NU HEB

Ik ben trots op mijzelf en dankbaar voor het hele RedPill team en vooral Arel. Ik bewonder het werk wat ze doen. Ik neem dit voor de rest van mijn leven mee in mijn hart.

*De naam Mourad el Omrani is op verzoek gefingeerd.

Chelsea Jacobs

REDPILL WAS VOOR MIJ OP HET MOMENT DAT IK BEGON AAN HET TRAJECT HET ‘LICHTPUNTJE’ AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL

Tijdens het eerste moment dat ik sprak met Arel aan de telefoon was ik emotioneel en heel erg dankbaar dat RedPill op mijn pad is gekomen. Dit komt omdat ik herkenning voelde en tegelijk ook opgelucht was omdat ik al een hele lange tijd voelde / dacht dat ik de enige was die maar geen richting kon geven aan het leven. De manier waarop ik dit geprobeerd heb al die tijd heeft geresulteerd in dat ik vast kwam te zitten.

Na het gesprek met Arel zijn we gelijk aan de slag gegaan. Het is een manier van zelfreflectie wat voor mij aan het begin ongekend was. Hierdoor ben ik er achter gekomen wie ik eigenlijk ben en wat ik wil achter laten. Ik durf te zeggen dat dit traject voor iedereen goed kan zijn die op welke manier dan ook ‘vast gelopen is’. Misschien zelfs ook als je niet het idee hebt dat je vast zit kan je er heel veel van leren.

IK BEN VAN MENING DAT IEDEREEN DIT ZICHZELF ZOU MOETEN GUNNEN OMDAT HET MOOISTE PROJECT WAAR JE AAN KAN WERKEN JEZELF IS

Ik ben gegroeid als persoon en heb een andere kijk op het leven gekregen. Mede door de steun van Arel. De gedachte dat er iemand voor je klaarstaat als je vragen hebt of er even niet uitkomt stelde mij heel erg gerust. Je staat er niet alleen voor en dit heeft Arel voor mij heel goed gedaan.

Rachelle N.

REDPILL IS ECHT HET BESTE WAT OP MIJN PAD IS GEKOMEN!

Ik heb zoveel meer inzichten gekregen! Arel heeft mij met het traject en de coaching letterlijk uit de zwartste periode van mijn leven gered! Kon me geen betere coach wensen!

Melissa Hammer

VOORDAT IK MET REDPILL BEGON ZAT IK HEEL ERG MET MEZELF IN DE KNOOP

Ik ben zo dankbaar dat RedPill op mijn pad kwam en ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in z’n vel zit. Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over de kern van hoe ik zo ongelukkig was geworden. Ik ben nu zoveel gelukkiger en wijzer en ik kan nu echt mezelf zijn.

Ik vertrouw op mijn eigen krachten. Ik ben trots op mezelf en op het team van RedPill. Ik ben jullie eeuwig dankbaar. Ik wil jullie en vooral Richard bedanken voor wat jullie voor me doen!


Maria Musk*

IK WILDE NIET GAAN LEVEN VOOR DE WEEKENDEN EN AVONDEN, IK WILDE ECHT VOLDOENING GAAN HALEN UIT MIJN LEVEN EN WERK

Voordat ik hiermee begon had ik net mijn studie afgerond. Tot dan toe had ik alles volgens het boekje gedaan. Tijdens de zoektocht naar mijn volgende stap begonnen de twijfels: is dit wel wat ik wil? Is dit wel waar mijn talenten liggen? Word ik hier gelukkig van? Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Arel stelde mij de juiste vragen, luisterde echt en had geen oordelen, waardoor ik gefaciliteerd werd om echt uit te vinden waar ik gelukkig van wordt en waar ik goed in ben. Hij was altijd opbouwend, eerlijk en enthousiast. Door m’n knelpunten onder ogen te komen, kon ik mezelf op die vlakken ontwikkelen en persoonlijke groei doormaken.

OOK WAS ER DE FOCUS OP HOE JE JUIST JE STERKE KANTEN KUNT GEBRUIKEN EN ONTWIKKELEN – WAARDOOR JE ZOWEL SUCCESVOL ALS GELUKKIG KAN WORDEN

Ik heb nu veel beter inzicht in wat ik wil, in hoe ik mijn tijd wil besteden, en in aanvoelen of iets voor mij de juiste richting is. Ik geniet elke dag terwijl ik ook werk aan de toekomst, door de dingen te doen die in lijn zijn met wie ik ben en met mijn talenten. En het is een sneeuwbal effect – zodra het begint te rollen blijf je je ontwikkelen.

*De naam Maria Musk is op verzoek gefingeerd.

Willemijn Veerman

MAN, WAT BEN IK BLIJ DAT IK DIT AVONTUUR AANGEGAAN BEN. IK KWAM MAAR NIET VOORUIT IN MIJN LEVEN

Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. Dit proces was pittig. Het vraagt om echtheid, reflectie; toch heb ik hier geen seconde spijt van gehad. Ik voel mij lichter, blijer, meer ontspannen en mijn zelfvertrouwen groeit. Reden: ik heb weer perspectief.

En dit is nog maar het begin van mijn reis.

Dankjewel Arel, dankjewel RedPill! Let’s chase some stars!🌠

Daan Groeneveld

IK WAS NIET BLIJ MET MIJZELF EN HET LEVEN WAT IK LEEFDE

Na meerdere pogingen dit te veranderen kwam ik bij RedPill. RedPill heeft mij geholpen om mijn navigatie in te stellen en nu weet ik wat ik wil en waar ik naartoe wil. Zij begeleiden je in het proces op een manier hoe jij het prettig vindt en je kunt altijd bij hen terecht. TOP!

Vera Chün

IK DACHT ALTIJD: IS DIT NOU HET LEVEN? ER VALT TOCH VEEL MEER UIT HET LEVEN TE HALEN? OF IS DAT NIET VOOR MIJ BESTEMD?

Ik heb me vaak raar gevoeld in deze maatschappij. Hetzelfde riedeltje elke week en dat bekende verwachtingspatroon van het leven. Super leuk man. Al zo’n 10 jaar liep ik rond met de vraag wat ik kon en wat ik wilde in mijn leven. Ik probeerde elke keer wat, maar telkens liep ik na een periode weer tegen een muur aan. Ik heb me regelmatig periodes onrustig, leeg, energieloos, of somber gevoeld. Ik heb vaak aan mijn zelfontwikkeling gewerkt, omdat ik elke keer vastliep en op de een of andere manier het antwoord zocht. Super frustrerend. 

Ik had gewoon het idee dat dit het niet voor me was, maar als ik dat tegen anderen zei dan voelde het vaak alsof dat niet geaccepteerd werd. Zo van ‘’doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.’’ Of ‘’tja, dat is nou eenmaal het leven.’’ Ik kreeg soms het gevoel dat ik gek was, of een dromer ofzo, en dat ik me maar gewoon moest schikken naar ‘’hoe het gaat’’. Gelukkig had ik wel een paar vriendinnen die hetzelfde dachten als ik, alleen wisten we allemaal niet wat we eraan moesten doen. Begin 2019 was ik een paar maanden in het buitenland, en toen zag ik ineens een berichtje van Arel op Instagram wat mijn aandacht trok. Ik stuurde een berichtje naar Arel en zei: ‘’Volgens mij moeten wij een keer praten als ik terug ben, want hier heb ik het al jaren over.’’ En zodoende.

Wat ben ik blij dat ik dit traject heb gedaan. Ik was al best veel bezig met zelfontwikkeling dus ik was benieuwd of dit me nog veel nieuwe inzichten zou geven. Ja dus.

NAAR MIJN MENING IS DIT TIEN KEER BETER DAN EEN PAAR SESSIES MET EEN THERAPEUT OF LOOPBAANCOACH OF WHATEVER

Je gaat echt de diepte in en je gaat op elk gebied kijken naar vroeger, nu en de toekomst en waarom je denkt en doet wat je doet. Je krijgt vragen die je echt aan het denken zetten. Deze vragen, de bijbehorende onderwerpen waar je over leest en de gesprekken die ik had met Arel hebben me echt inzichten gegeven over mezelf, waarom ik dingen deed zoals ik deed en over wat ik wil en wat ik kan.

DE GEVOELENS DIE IK HAD HEB IK NU KUNNEN VERTALEN EN SNAP NU VOOR HET EERST WAT DAT BETEKENDE

Ik merkte al tijdens het traject verschil in hoe ik met dingen omga en hoe ik in het leven sta en weet waar ik heen wil. Daarnaast kan ik ook na het traject nog altijd bij hun terecht voor hulp of vragen. Ik heb er tonnen aan energie, inspiratie, vertrouwen en een verbeterde mindset voor teruggekregen.

Ik ben er ook achter gekomen dat ik niet raar ben en dat ik blijkbaar bij lange na niet de enige ben die hier tegenaan loopt en dat er veel meer mensen zijn die niet heel happy worden van het leven wat ze nu leven. En je dus geen genoegen hoeft te nemen met een “wel oke” leven als je je hierin niet thuis voelt. Ik hoop in ieder geval dat iedereen die zich in dit verhaal herkent uiteindelijk de moed he

IK VERZEKER JE DAT DIT TRAJECT EEN HELE GOEDE OPTIE IS OM ERACHTER TE KOMEN WAAROP JE VASTLOOPT EN WAAR JE NAARTOE MOET GAAN

Of dit nou met werk, relaties of wat dan ook te maken heeft. En Arel is echt een topper. Is open over zijn eigen verleden, oordeelt niet, heeft gewoon een goed hart en zijn enthousiasme is heerlijk! Het is ook echt een toevoeging om dit met coach te doen omdat diegene soms net iets meer uit je kan halen dan wat je zelf doet of dingen ziet die jij zelf niet ziet. Dus al met al, ik raad het echt aan!

Anne Elise Wouters

DE AFGELOPEN JAREN WAS IK MEZELF ZONDER HET DOOR TE HEBBEN COMPLEET KWIJTGERAAKT

De RedPill Hero’s Journey is precies wat ik nodig had in mijn leven. Ik dacht altijd alleen maar aan wat anderen van me dachten, of ik wel leuk gevonden werd, of ik er wel bij hoorde, bij mensen die ik zelf niet eens leuk vond. Dankzij RedPill ben ik nu compleet gefocust op mijn eigen ontwikkeling.

MIJN ZELFWAARDE IS NU OP EEN HOOG LEVEL EN IK VOEL ME NIET MEER AFHANKELIJK VAN MIJN OMGEVING

Ik geloof in mijn eigen kunnen en dat ik mijn persoonlijke succes kan halen. Ik durf nu te dromen omdat ik weet dat ik alles waar kan maken what my heart desires. Dank jullie wel 4 ever RedPill!

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

Walt Disney

YOUR HERO’S JOURNEY

READY TO BECOME TRULY FREE?

YOUR HERO’S JOURNEY

READY TO BECOME TRULY FREE?