REDPILL’S CORE PURPOSE

COLLECTIEVE VERLICHTING VAN DE WERELD

“The old world is dying and the new world struggles to be born.”

Antonio Gramsci

De wereld is aan het veranderen. Al het oude maakt plaats voor het nieuwe en ons bewustzijnsniveau begint te stijgen. Er vindt namelijk momenteel iets groots plaats op deze wereld: de kolossale shift van 3D naar 5D. Over de hele wereld beginnen steeds meer mensen ‘wakker’ te worden en vragen te stellen. Ze ontdekken dat de traditionele manier van leven niet meer klopt en dat er meer is. Ze proberen zichzelf en de wereld te begrijpen, maar hebben geen idee wat ze precies moeten doen om hun kennis in de praktijk te brengen. Ze zitten vast en voelen zich eenzaam, leeg en onbegrepen.

Dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Jaren geleden toen we onze eigen crisis hadden deden we de wonderbaarlijke ontdekking dat alle antwoorden in ons eigen unieke Hart te vinden zijn (lees: RedPill’s Story). Het enige wat we hoeven te doen is door een bepaald proces heen te gaan.

De huidige samenleving mist het grote plaatje. Mensen houden zich massaal vast aan de traditionele manier van leven, terwijl deze in haar geheel zal gaan verdwijnen. De veranderingen gaan hoe dan ook door en als gevolg hiervan wordt de dualiteit in de wereld alsmaar groter. Stress levels, depressies en zelfmoordcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest en dit wordt alleen maar erger wanneer we hier niks aan veranderen. Niemand gaat dit voor ons doen. Het is aan ons!

“The world is not going to snap back to being exactly like it was before this crisis happened. We’re going to come out of this into a different world.”

Jamie Metzl

DE BRUG NAAR HUMANITY 2.0

“I came to the conclusion that we should aspire to increase the scope and scale of human consciousness. Really, the only thing that makes sense is to strive for greater collective enlightenment.”

Elon Musk

Wij geloven dat het tijd is om wakker te worden en te veranderen hoe we leven. Het is tijd om het traditionele systeem los te laten en mee te gaan met de stroom van het Universum. Het is tijd om ons met elkaar te verbinden en als eenheid een betere wereld te creëren. Een wereld waar ieder mens in Harmonie, Vrijheid en Liefde met elkaar kan samenleven – en waar iedereen zich voelt als één collectief geheel, één familie, oftewel: HUMANITY 2.0!

EEN MISSIE VOOR HET LEVEN

“Education is the way to move mountains, to build bridges, to change the world. Education is the path to the future.”

Oprah Winfrey

Wereldverandering begint bij educatie. Hoe hoger het bewustzijn van de mensheid, hoe meer mensen de wereld ten goede zullen veranderen. Daarom willen wij het educatieve systeem bij de wortel aanpakken. RedPill creëert de technologie waarmee mensen alles kunnen leren wat ze nodig hebben om hun spiritualiteit een kickstart te geven met als doel: samen voor collectieve verlichting zorgen en daarmee een betere wereld creëren.

Middels gepersonaliseerde trajecten combineren we kernpsychologie, spiritualiteit, mindset en de wetenschap achter de werking van ons brein en lichaam. Hiermee maken we het nu voor ieder mens mogelijk om zichzelf op een diep niveau te leren kennen, obstakels te overwinnen en voor eens en altijd los te breken van hun oude identiteit. Na vele mensen te hebben geholpen trokken we één duidelijke conclusie: met al deze kennis gaan mensen niet alleen hun eigen dromen waarmaken, maar ook vanuit hun unieke purpose bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

…Stel wat voor impact dit zou hebben wanneer 100.000 mensen dit gedaan hebben…
Dit is waar de RedPill missie om draait!

“Small teams driven by their passion with a clear focus can do extraordinary things.
Things that only large corporations and governments could do in the past.”

Peter Diamandis

MEER WETEN OF IN CONTACT KOMEN?

DE WERELD ZOU EEN MOOIERE PLEK WORDEN
WANNEER WE MEER MET ELKAAR ZOUDEN SAMENWERKEN