Neem De Controle Terug en Transformeer Je Leven

Ontdek dé oorzaak waardoor je maar blijft vastzitten, zodat je eindelijk jouw leven kunt gaan leven zoals jij dat wilt

Je wilt doen wat jou écht gelukkig maakt

Maar je weet niet waar je moet beginnen

Want je hebt al van alles geprobeerd om jezelf te ontdekken en je leven te veranderen. Tot nu toe heeft niks voor permanente resultaten gezorgd. Je weet dat je dit zelf moet doen, maar je hebt geen idee welke stappen je moet nemen.

Je zit vast en je weet dat indien jouw leven niet verandert, je spijt zult krijgen dat je nooit eerlijk aan jezelf hebt geleefd. En deze gedachte, maakt misselijk…

Er moet wat veranderen

Je weet dat ‘de juiste tijd’ om je leven te veranderen nooit zal komen. Je zal er bewust voor moeten kiezen. Dit voelt eng en je twijfelt. Logisch ook! Want jouw omgeving heeft hele andere verwachtingen van jou.

En dit is best frustrerend...

Want jij weet dat je maar één leven hebt en dat je hier alles uit wilt halen.

Stel je eens voor...

 • Dat je in een wereld van 10.000 opties ontdekt wat die ene keuze is waar jij je voor de rest van je leven aan wilt committeren
 • Dat je op jouw eigen unieke manier een impact maakt op de wereld, terwijl je zelf jouw allermooiste leven leeft
 • Dat hetgeen wat jij doet zo in lijn is met wie jij diep van binnen bent, dat je iedere dag vol passie en enthousiasme jouw leven trotseert
 • Dat je een diepe verbinding voelt met het geheel en een levensmissie hebt die verder gaat dan alleen jezelf
 • En dat je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt, met wie je wilt en wanneer je maar wilt
 • Oftewel: dat je de beste versie van jezelf gaat worden en alles uit jouw leven gaat halen

De pijnlijke waarheid is dat dit voor de meeste mensen nooit meer zal worden dan een onbereikbare fantasie...

En dat is omdat de meeste mensen wachten op dat ene moment waarin het wél goed voelt...

De meeste mensen blijven hun hele leven wachten op dat ‘ene moment’ dat er iets of iemand komt, voordat ze zichzelf daadwerkelijk de goedkeuring geven om écht te beginnen met leven.

Dat ene moment komt nooit...

Dat ‘ene juiste moment’ gaat nooit, maar ook nooit, maar dan ook nooit komen. Er komt nooit een moment waarin het wél goed voelt. Nu niet, nooit niet.

Je zal een bewuste keuze moeten maken...

Jouw Fairy Godmother, Sinterklaas en de Kerstman zullen nooit opeens verschijnen en jou alles geven waar je al zo lang naar verlangt. Er is geen truc of mysterie wat jou over 20 jaar alles vanzelf zal geven. Jij zal hoe dan ook de actie zelf moeten nemen. En die eerste stap zal nooit comfortabel voelen. Voor niemand!

Alles draait om het ontdekken van je Levensdoel...

Er is één groot verschil tussen de mensen die ongelukkig zijn en de mensen die iedere dag vol passie en enthousiasme hun leven trotseren. Het verschil is dat de mensen die iedere dag pure vreugde, vrijheid en succes ervaren wél hun Levensdoel kennen en hier iedere dag naar leven.

Zolang je niet jouw Levensdoel kent, zal je altijd het gevoel blijven houden dat er iets mist in je leven...

Op deze manier zal je voor altijd in cirkels blijven rondlopen en zal het leven waar jij diep van binnen zo naar verlangt voor altijd een vage droom blijven.

En dit is waarom zo fokking veel mensen eindigen met spijt dat ze hun hele leven nooit eerlijk aan zichzelf hebben geleefd, maar volledig gebaseerd hebben op de verwachtingen van anderen. Zij eindigen met spijt dat ze hun hele leven dingen gedaan hebben die ze diep van binnen nooit wilden doen.

Maar gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn, het kan namelijk anders...

Als ik jou nu de kans geef om jouw Levensdoel te ontdekken en jouw leven te transformeren, ga je dan met mij mee?

Aangenaam, mijn naam is Stefanie van der Waal!

Neem de Controle terug en Transformeer je Leven

“Mijn leven lang overtuigde ik mezelf dat ik het goed voor elkaar had: ik had mijn eigen baan gecreëerd, stond als een onafhankelijke vrouw op mijn eigen benen, had een toprelatie en een geweldig sociaal leven.”

Maar niks hiervan was waar…

Volgens het ‘maatschappelijke ideaalplaatje’ klopte mijn hele leven, maar diep van binnen voelde ik altijd dat er meer was. Diep van binnen voelde ik me absoluut niet gelukkig.

En dit bleek de keiharde waarheid te zijn…

Al mijn levenskeuzes waren (zonder dat ik het doorhad) volledig gebaseerd op de verwachtingen van anderen. En toen ik dat ontdekte voelde ik de grond zo erg onder me wegzakken, dat ik genoodzaakt was om mezelf vragen te stellen als:
Waarom doe ik wat ik doe? Wie wil ik zijn en wat voor leven wil ik leven?
Wat is voor mij belangrijk? Wat wil ik voor de toekomst?
Heb ik überhaupt een Levensdoel?
En wat betekent gelukkig zijn voor mij?

Hierdoor belandde ik in een doolhof van gedachtes. Ik wist totaal niet meer wie ik was en waarom ik deed wat ik deed. Ik raakte compleet verdwaald in mijn eigen leven.

En dus besloot ik in het diepe te springen...

En na een lange periode van zelfontwikkeling is alles anders. Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil en wat mijn Levensdoel is! Ik voel me weer vrij en zit iedere dag vol energie. Ik heb het pad van mijn hart ontdekt en ik heb geleerd hoe ik al mijn angsten kan omzetten in kracht.

En sindsdien heb ik een missie voor het leven!

Onze vrouwenwereld is verdeeld. En dit simpelweg omdat we niet naar onze kern leven. Ik geloof in een wereld waar iedere vrouw haar leven precies mag leven zoals zij dat zelf wilt. Ik geloof dat wanneer vrouwen elkaar versterken, dat we hierdoor samen een positieve impact zullen maken op de wereld. Daarom wil ik zoveel mogelijk vrouwen helpen een zelfverzekerd, gelukkig en sterk leven te creëren naar wie ze echt diep van binnen zijn. 

Hierdoor heb ik mij aangesloten bij de missie van mijn vriend: RedPill

RedPill is een community op een missie! Wij zijn vastberaden de rest van ons leven al onze wilskracht en energie in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven te transformeren. Wij geloven dat iedereen hierdoor op zijn/haar eigen manier een impact zal maken op de levens van anderen – en dat we hierdoor samen de wereld mooier zullen achterlaten dan we hem gevonden hebben. We kunnen er niet omheen: hoe meer mensen doen wat hun écht gelukkig maakt, hoe mooier de wereld zal worden!

Neem de Controle terug en Transformeer je Leven

Dit is hoe ik jou kan helpen...

De komende tijd ga ik jouw persoonlijke coach worden

Samen gaan we alles wat jou tegenhoudt identificeren en omzetten in kracht. Vervolgens gaan we samen op een ontdekkingsreis naar jouw Levensdoel. Stap-voor-stap begeleid ik jou door al jouw uitdagingen, zodat jij jouw leven exact kunt gaan leven zoals jij dat zou willen.

Het maakt niet uit wat je voor elkaar wilt krijgen of hoe jouw droomleven eruit ziet. Ik ga jou helpen dit echt te behalen. Ik motiveer jou en houd je verantwoordelijk, zodat jij in een korte tijd echt jouw eerste stappen gaat maken naar jouw droomleven.

Bereid je maar alvast voor

Wanneer wij klaar zijn, zal jij weer compleet in liefde zijn met jouw leven. Juist hierdoor zal jij in staat zijn om op jouw eigen unieke manier iets moois achter te laten op deze wereld.

Een no-bullshit benadering

Bij RedPill doen we niet aan half-werk en garanderen we jou permanente resultaten! Wij geloven 100% in onze coaching en ons curriculum. Daarom hanteren wij een no-bullshit benadering: als je niet de resultaten krijgt die jij verwacht, dan krijg je jouw geld direct teruggestort.

In het Traject

Ontdek je ...
 • De echte oorzaak waardoor je bleef vastzitten, zodat je eindelijk losbreekt en gaat leven zoals jij wilt
 • Jouw Kern, waardoor je een kristalhelder beeld hebt van wie je bent en wat je wilt
 • Jouw Innerlijke Kracht, waardoor je eindelijk de motivatie hebt om iedere dag actie te zetten
 • Jouw Levensdoel, waardoor je erachter komt wat 'die ene keuze' is waar je nooit spijt van zult krijgen
 • Jouw Levensmissie, waardoor je op jouw eigen manier een impact zult maken op de levens van anderen
Leer je ...
 • De zin van het leven te begrijpen, waardoor je eindelijk inziet dat het knagende gevoel in jou altijd al gelijk heeft gehad
 • Hoe je tot jouw volledige potentieel komt, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden en alles uit jouw leven kunt halen
 • Hoe je de moed en zelfverzekerdheid krijgt om jouw dromen achterna te gaan
 • Hoe je jezelf op de eerste plek kunt zetten, waardoor je geen last meer hebt van de meningen van anderen
 • Hoe je in volledige controle kunt zijn over jouw leven
 • Hoe je zonder stress belangrijke keuzes kunt maken
 • Hoe je met je angsten kunt omgaan
Maar ook ...
 • Hoe jij je geld kunt verdienen met je Passie
 • Een ijzersterke Mindset, zodat je in staat bent om je doelen te behalen
 • Hoe je een work-life integration creëert, waardoor jij iedere dag kunt doen wat jou écht gelukkig maakt

Connect met like-minded individuen

Als deelnemer krijg je toegang tot de RedPill Community. Een exclusieve community die vol zit met mensen die losgebroken zijn van ‘het traditionele ideaalbeeld’. Dit zijn like-minded individuen die elkaar steunen, helpen en het beste uit elkaar naar boven halen.

Dit is dé plek om te connecten met mensen zoals jij. Bij RedPill ademen we allemaal hetzelfde doel: samen pionieren naar een Betere Wereld, terwijl we zelf ons Mooiste Leven leven. 

Boek nu jouw gratis Coaching Sessie (30 minuten)

Wat je hiervan kunt verwachten:

Je krijgt persoonlijk advies over jouw huidige situatie en je ontdekt de exacte stappen die je vanaf nu het beste kunt nemen.

LET OP!

Eens je de sprong in het diepe neemt, zul je nooit meer terug willen naar een normaal leven.
Kan je niet wachten tot het coachingsgesprek?

En wil je alvast alle in’s en out’s weten die jou te wachten staan? Download dan gratis ons E-book: ‘Transformeer je Leven’:

Laat hieronder je naam + mail achter en ontvang direct het E-book!

Wat onze deelnemers over ons zeggen

5/5

Voor dit proces had ik al veel geprobeerd, waaronder zelfhulpprogramma’s en online courses. Niks hielp en ik bleef vastzitten. Ik wist mij geen einde raad en wilde bijna veel gaan betalen voor professionele hulp.

[expand title="Lees meer" swaptitle="Close"]

Toen kreeg ik een tip van een vriendin en zo kwam ik bij redpill. Het traject is ontzettend zwaar, maar nodig en daarom ontzettend bevrijdend. Ik stond versteld hoeveel er bij mij omhoog kwam tijdens het traject. Ik ben achter mijn kern gekomen en begin nu meer te leven zoals ik wil.

Het is de ultieme vorm van therapie, zonder dat je jouw shit met wie dan ook hoeft te delen. Dit is heel fijn. En Arel is er echt voor je zonder druk te leggen. Die steunde mij op dagen waar het echt even niet ging en kon al mijn vragen beantwoorden. Hij stopte niet totdat ik kreeg waar ik naar op zoek was. Ik ben zo dankbaar, beyond words.[/expand]

RedPill - Neem de Controle terug en Transformeer je Leven
Melissa van de Laar
27 jaar
5/5

Voordat ik begon met dit avontuur zat ik erg vast in mijn leven en was mijn toekomst uitzichtloos. De grootste knelpunten voor mij waren studie en werk. Ik had al verschillende studies gevolgd en niet afgemaakt en had van mijn bijbaan mijn fulltime baan gemaakt. 

[expand title="Lees meer" swaptitle="Close"]

Een tussenjaar noemen ze dat. Dat tussenjaar werd echter tussenjaren en al snel besefte ik me dat ik dit voor altijd zou blijven doen als ik er niks aan veranderde. Hierdoor begon ik me zorgen te maken om mijn toekomst. Ik had geen doel in mijn leven en dobberde over een zee van zorgen heen en weer. Wat wil ik met mijn leven? Wie ben ik? Waarom voel ik me zo ongelukkig en lijkt de rest van de wereld zo gelukkig met zichzelf? Het gevolg hiervan was dat ik vluchtte voor deze zorgen. Netflix was mijn beste vriend en ik keek serie voor serie weg.

Verder sprak ik vaak af met vrienden en waren we samen gelukkig ongelukkig. ‘het leven is kut’ en 'hard voor weinig altijd chagrijnig’ waren slogans die nog net niet boven m’n bed hingen. Ook was snoozen een gewoonte geworden want waar zou ik vroeg mijn bed voor uit komen? Wel was het zo dat ik al langer bewust was dat ik meer wilde. Ik wilde meer uit het leven halen en belangrijker ik wilde gelukkig zijn. Maar hoe? Om ergens te komen moet je studeren. En succes wordt gemeten in materialistische dingen en geld. Althans dat is wat ik dacht. Met die geloofsovertuiging wilde ik opzoek gaan naar een studie. Maar in mn achterhoofd kwam het stemmetje steeds om de hoek kijken die zei: ‘je gaat het niet halen. Je hebt al drie studies niet afgerond.’ Op dat punt kwam ik in contact met Redpill.

Het is nu één maand geleden dat ik het avontuur heb afgerond. En hoewel ik in het begin sceptisch was tegenover veel dingen met name het spirituele gedeelte is mijn leven compleet verandert. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en manier van denken. Ik ben er achter gekomen dat ik zelf die zee veroorzaakte waar ik op dobberde en zelf de richting kon bepalen waar ik heen vaar. Ik heb weer een doel in mijn leven en ik weet nu hoe ik er kom. Wat ik vooral fijn vond is dat- ongeacht of je het nodig hebt of niet – ik altijd wist dat ze voor me klaar stonden en ik maar hoefde te bellen. Ik kan me nog herinneren dat ik Arel voor het eerst ontmoette en hij tegen me zei: ‘je kan er een beste vriend voor het leven bij hebben.’ Het stemmetje in mijn hoofd reageerde daar destijds erg sceptisch en laconiek op. Maar ik heb er een beste vriend voor het leven bij en ik ben ze eeuwig dankbaar voor deze kans.[/expand]

Thomas Wildeboer
24 jaar
5/5

Redpill was voor mij op het moment dat ik begon aan het traject het 'lichtpuntje' aan het einde van de tunnel. Tijdens het eerste moment dat ik sprak met Arel aan de telefoon was ik emotioneel en heel erg dankbaar dat Redpill op mijn pad is gekomen.

[expand title="Lees meer" swaptitle="Close"]

Dit komt omdat ik herkenning voelde en tegelijk ook opgelucht was omdat ik al een hele lange tijd voelde / dacht dat ik de enige was die maar geen richting kon geven aan het leven. De manier waarop ik dit geprobeerd heb al die tijd heeft geresulteerd in dat ik vast kwam te zitten. Na het gesprek met Arel zijn we gelijk aan de slag gegaan. Het is een manier van zelf reflecteren wat voor mij aan het begin ongekend was. Hierdoor ben ik er achter gekomen wie ik eigenlijk ben en wat ik wil achter laten. Ik durf te zeggen dat dit traject voor iedereen goed kan zijn die op welke manier dan ook 'vast gelopen is'. Misschien zelfs ook als je niet het idee hebt dat je vast zit kan je er heel veel van leren. Ik ben van mening dat iedereen dit zichzelf zou moeten gunnen omdat het mooiste project waar je aan kan werken jezelf is. Ik ben gegroeid als persoon en heb een andere kijk op het leven gekregen. Mede door de steun van Arel. De gedachte dat er iemand voor je klaarstaat als je vragen hebt of er even niet uitkomt stelde mij heel erg gerust. Je staat er niet alleen voor en dit heeft Arel voor mij heel goed gedaan.[/expand]

Chelsea Jacobs
25 jaar
5/5

Voor dat ik met het programma van RedPill begon voelde ik mij vaak leeg en ongelukkig. Vaak dacht ik hier over na maar kon niet goed plaatsen waar dit gevoel vandaan kwam.

[expand title="Lees meer" swaptitle="Close"]

Als ik er over na dacht had ik eigenlijk alleen maar dingen in mijn leven waar ik gelukkig mee was maar toch bleef dit gevoel aan mij klagen. De eerste weken vond ik zwaar, je graaft diep in je verleden en wordt geconfronteerd met dingen die ver weg gestopt zijn. Ik ging terug naar pijnlijke momenten die mij vroeger getekend hebben. Door het programma leerde ik met een andere blik naar deze momenten te kijken en ze een nieuwe betekenis te geven. Deze momenten werden in plaats van mijn zwaktes mijn sterktes. In verdere fases in het programma begon ik het steeds leuker te vinden, je gaat je richten op de toekomst, ontdekt wat voor jou echt belangrijk is in het leven en waar jij gelukkig van wordt. Door deze 40 dagen te doorlopen heb ik mijzelf volledig terug gevonden, heb ik een plan voor mijn toekomst opgesteld en heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen. Ik leef nu elke dag een leven naar mijn hart en werk elke dag op mijn manier aan mijn ideale toekomst. De steun en hulp die ik hierbij heb gehad en nog steeds heb van het hele team helpt mij om bij een tegenslag nog steeds door te pakken en mijn visie op de toekomst scherp te houden. Ik kan iedereen die in de knoop zit met zichzelf RedPill zeker aanraden, je zal jezelf dankbaar zijn aan het einde van dit traject dat je de moeite hebt genomen om dit te doorlopen en een leven naar je eigen hart te leiden.[/expand]

Maria Schijlen
26 jaar
5/5

Hele fijne ervaring gehad met het team van redpill. Helpen je met een stappenplan om echt motivatie en passie terug te vinden in hét leven. Ga nog zeker terugkomen👌👌

Marijn Doorn
21 jaar
5/5

Ik zat best wel in de knoop met mijzelf en wist niet zo goed hoe ik verder moest. Totdat ik Redpill tegen kwam op Instagram en hun site ging bekijken.

[expand title="Lees meer" swaptitle="Close"]

Toen ik de site las was ik zo blij dat ik eindelijk mensen had gevonden die dezelfde instelling als mij hadden. Want ik dacht echt dat ik de enigste was die deze instelling had. Tijdens het traject kreeg ik veel steun en handige tips van Arel wat ik heel erg fijn vond. Er werd oprechte belangstelling in je getoond en echt goed naar je geluisterd. Na deze 40 dagen heb ik super veel over mezelf geleerd en waarom ik vast zat. Mijn toekomst visie is nu echt een stuk helderder dan eerst en daar ben ik zo blij mee! Ik wil team RedPill en vooral Arel bedanken voor deze leerzame periode, en ik raad RedPill zeker aan![/expand]

RedPill - Transformeer je Leven
Iris Leeuwen
20 jaar

Boek nu jouw gratis Coaching Sessie (30 minuten)