RedPill’s
Hero’s Journey

Falling Uphill, an Adventure to create the Ultimate Meaning in Life

Ontwaak het Beest in jou
en leef jouw Ultieme Leven!

Wil jij een unstoppable badass worden met een mindset voor succes?

Wil jij iedere dag weer vol energie jouw dag trotseren?

Wil jij jouw innerlijke kracht ontwaken en het ultieme geluk ervaren?

Wil jij jouw passie leven en een impact maken op de wereld?

Wil jij precies weten welke stappen je moet ondernemen, zodat je jouw leven eindelijk kunt leven zoals jij dat wilt?

Dan is dit echt iets voor jou!
Zet jezelf in vuur & vlam met...

RedPill’s Hero’s Journey

Falling Uphill, an Adventure to create the Ultimate Meaning in Life

Er was eens…

...iemand met een ‘normaal leven’: JIJ!

Je deed wat er van jou verwacht werd en je was meer bezig met overleven, dan met ECHT LEVEN.

Je deed wat je moest doen, in plaats van wat je echt wilde doen. Je leefde jouw leven zoals het hoorde volgens anderen en zoals je het gewend was geraakt vanuit je omgeving.

Een leven zonder diepe betekenis voor jezelf en voor de wereld. De ‘realiteit’ waar iedereen in leeft voelt als een leugen, een illusie. Een zinloos bestaan zonder werkelijke vervulling.

Je was verwijderd van je ware-ik en het echte doel van jouw leven.

Totdat er iets gebeurde…

The Call to Adventure

Je kreeg een wake-up call… Er gebeurde iets waardoor je een nieuw inzicht kreeg. Je begon in te zien dat het leven om meer draaide dan het ‘standaard maatschappelijk plaatje’.

Je ontdekte dat als je op dezelfde manier door zou gaan, dat je later spijt zou krijgen van de dingen die je niet had gedaan.

Je voelt een roeping om iets bijzonders te doen. Je gevoel vertelt je dat het leven om meer draait dan werken en dingen doen die je niet wilt doen. Je kunt niet meer aan de verwachtingen voldoen van anderen om een normaal leven te leiden. Je hart gaat naar iets veel bijzonderders.

Refusal of the Call

Maar hoe de F moet je dit voor elkaar krijgen? Je voelt weerstand. Je realiteit moet veranderd worden, maar je wilt dit niet inzien. Je kunt het niet accepteren. Het is te moeilijk, te zwaar en te veel. Je kunt geen gehoor geven aan wat je echt wilt.

Je hebt angst voor verandering en voor het onbekende. Je hebt zoveel onzekerheden en twijfels, je denkt: “Ik kan het niet!” “Dit is niet voor mij weggelegd!” “Ik ben niet goed genoeg!” 

Logisch ook, want je omgeving heeft hele andere verwachtingen van jou. Deze probeert je tegen te houden door op jou in te praten en je te vertellen dat wat jij wilt niet realistisch is. Ook heb je al van alles geprobeerd, dus waarom zou het dit keer wel werken?

Je negeert je hart en bewandelt het gewone pad. Hierdoor slaat het leven je met een crisis van veel pijn, stress en depressieve gevoelens. Je zit vast en je voelt je leeg.

De stress wordt met de tijden erger. Je hebt het gevoel dat niemand jou kunt begrijpen. Je kunt je pijn nog niet zien als iets goeds, maar het is precies wat je nodig hebt.

Meeting your RedPill Mentor

Je bent op zoek naar antwoorden over jezelf, het leven, en de wereld. Je voelt dat er iets groots in je zit, en dat het tijd is om er werk van te maken. Je wilt een betekenisvol leven dat er toe doet en je wilt een impact maken op de levens van anderen. Je wilt je leven iedere dag vol passie en energie trotseren.

Je kunt dit niet alleen en hebt geen idee waar je moet beginnen of welke stappen je moet nemen. Je ontmoet jouw RedPill Mentor, die jou van A-tot-Z bij alles gaat helpen in dit avontuur. Je wordt ingewijd en krijgt het advies en de inzichten die jij nodig hebt om jouw unieke levenspad te bewandelen.

Crossing the Threshold

Je geeft gehoor aan je gevoel en je neemt de sprong in het diepe. Je bent vastberaden en besluit het onbekende te trotseren. Je volgt je hart, slikt de rode pil en besluit de waarheid te ontdekken.

Jouw Hero’s Journey is begonnen!

Belly of the Whale

Je ontdekt de waarheid in wat voor leugen je altijd hebt geleefd. Je ontdekt jouw gehele verleden en de echte oorzaak waar alles vandaan is gekomen. Je ondergaat een hoop pijn, maar haalt hier een enorme innerlijke kracht uit.

Je kunt niet meer terug naar de ‘normale wereld’ en besluit afstand te doen van de persoon die jij tot nu toe bent geweest. Je bent bereidt om te transformeren in een compleet nieuw persoon: de persoon wie je altijd al diep van binnen bent geweest!

Road of Trials and Errors

De eerste obstakels en uitdagingen. Je ontdekt dat jij altijd zelf de persoon bent geweest die jou heeft tegengehouden. Je ontdekt dat je jouw leven altijd gebaseerd hebt op de verwachtingen en standaarden van anderen in plaats van eerlijk te zijn aan jezelf.

Je ondergaat een hoop testen die je zult moeten behalen. Je faalt meerdere keren achter elkaar en geeft bijna op…

Meeting with the Goddess

Je krijgt je eerste echte doorbraak! Je begint voor het eerst echte liefde te voelen voor jezelf. Je begint jezelf te begrijpen zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt.

Er vindt een spirituele ontwaking plaats en je krijgt eindelijk antwoorden: je zit vol potentieel en jouw leven is voor veel meer weggelegd dan je altijd hebt gedacht.

Struggle and Temptation: Meeting the Shadow Self

Dit in de realiteit brengen blijkt moeilijker dan gedacht. Je komt in gevecht met alles waar je tot op heden in hebt geloofd. Je oude-ik probeert je te saboteren en je van je pad af te halen. 

Oude gedragspatronen en slechte gedachten proberen er alles aan te doen om jou te laten stoppen met dit avontuur. Je komt oog in oog te staan met je grootste angsten en je verliest. Alles lijkt voor niks te zijn geweest.

Dying of the Old Self

In het midden van de crisis weet je jezelf omhoog te brengen. Je krijgt een openbaring en vernietigt al je weerstand.

Je gaat voor eens en voor altijd hetgeen overwinnen waar je het meest bang voor bent geweest. Je trotseert je grootste angsten en weet deze volledig te verslaan. 

Eindelijk heb je de kracht gevonden om voor jouw eigen geluk te kiezen en jouw eigen leven te leven. Je stelt grenzen naar je omgeving en neemt de volledige controle over jouw leven terug.

Je oude-ik overlijdt en je echte-ik wordt geboren.

The Ultimate Success and Transformation

Je bent sterker dan al je weerstand en angsten. Je ontdekt hoeveel potentie je daadwerkelijk in je hebt zitten. Er zit zoveel ongerealiseerde kracht in je en het is tijd om het te leven. Je blijkt de held te zijn van jouw eigen verhaal.

Alle struggles waren nodig om hier te komen. Je ontdekt een visie voor jouw leven die groter is dan jezelf. Je transformeert in de persoon wie je diep van binnen altijd al was geweest. Je ontdekt jouw unieke levensdoel en het pad daarnaartoe. 

Je bent herboren. Je vindt jouw innerlijke zingeving en komt eindelijk in lijn met jezelf. Je begrijpt eindelijk waarom je leeft en wat jouw doel is hier op Aarde.

Je voelt een diepe connectie met jezelf en de wereld. Je ontdekt passies en talenten die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Het aha-moment is baanbrekend: je voelt in het diepste van je ziel dat een leven van betekenis, vrijheid en voldoening wél voor jou is weggelegd. Jij kunt jouw leven precies leven zoals jij dat wilt!

Refusal of the Return

Je hebt jouw verlichting en doorbraak gehad, maar je voelt een enorme weerstand om terug te gaan naar je oude bekende wereld. Je hebt de diepe angst om te falen en om jouw levensinzichten in de praktijk te brengen. Je vindt het eng hoe jouw omgeving hierop zal reageren en twijfelt. Je vraagt jezelf af: “Ben ik dit wel echt? Is dit nieuwe leven wel mogelijk? Hoe ga ik dit in hemelsnaam toepassen? Hoe moet ik dit doen?

Magic Flight

Dit is je allerlaatste en zwaarste uitdaging. Met behulp van nieuwe inzichten, je mentor en de Humanity 2.0 Community lukt het je op een wonderbaarlijke wijze om terug te keren naar de oude bekende wereld.

Je omarmt je nieuwe leven en accepteert de consequenties die hiermee gepaard gaan. Jouw innerlijke kracht blijkt sterker te zijn dan de meningen en verwachtingen van anderen.

The Return to the Known

Je keert als een nieuw gebalanceerd persoon terug naar het dagelijkse leven. Je hebt een kristalhelder levensdoel en een duidelijk plan hoe je daar gaat komen. Je beschikt over een compleet nieuwe wijsheid, waarmee jij op jouw unieke manier een impact kunt maken op de levens van anderen. Er is een levensmissie geboren.

Master of Two Worlds

Je hebt een compleet nieuw perspectief. Je kon het vroeger niet zien, maar nu is alles helder. Je had alle antwoorden altijd al in je zitten, maar dit proces was precies wat je nodig had om dit in leven te kunnen brengen.

Je hebt een nieuw niveau van bewustzijn en hiermee heb je de vrijheid om jouw eigen realiteit te kunnen creëren. Jij gaat jouw leven precies leven zoals jij dat wilt. Vanaf dit moment bepaal jij, en alleen jij, ieder aspect van jouw leven en dit maakt al het verschil.

Arriving Home. Transforming the World

Je bent verlost van al je angsten voor de toekomst en al je spijt naar het verleden. Jouw leven is één en al Geluk, Liefde en Vrijheid. Iedere dag trotseer jij jouw leven weer vol passie en energie.

Je hebt je roeping gevonden en gaat daarmee op jouw manier de wereld mooier achterlaten dan je haar hebt gevonden. Samen met like-minded mensen ben je op een missie naar een Betere Wereld, terwijl je zelf jouw Ultieme Leven leeft.

Het Beest in jou is Ontwaakt!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover.

- Mark Twain

Ready to become the Hero you've always wanted to be?

Het is tijd om te kiezen

Wil jij het beest in jou ontwaken en jouw ultieme leven leven?

Of blijf jij jouw hart en de call to adventure negeren?

Vraag nu een Persoonlijk gesprek aan met jouw RedPill Mentor en start jouw Ultieme Leven

Anderen gingen je al voor...

LEES HIER WAT ANDEREN OVER DÉ REDPILL’S HERO’S JOURNEY ZEGGEN

Ready to become the Hero you've always wanted to be?

RedPill's
Hero's Journey

Premium
€1450
997,- lifetime access
 • Compleet Coaching Traject
 • Persoonlijke Mentor
 • 2 x 90 minuten Coaching per week
 • Toegang tot de Humanity 2.0 Community
populair

RedPill's
Hero's Journey

Ultimate
€2350
1897,- Lifetime access
 • Alle 'Premium' Features
 • Weekend Intensive: Face-2-Face Mentorship
 • 3 x 90 minuten Coaching per week
 • Unlimited Whatsapp Support

RedPill's
Hero's Journey

Premium
€1450
997,- Lifetime access
 • Compleet Coaching Traject
 • Persoonlijke Mentor
 • 2 x 90 minuten Coaching per week
 • Toegang tot de Humanity 2.0 Community
Populair

RedPill's
Hero's Journey

Ultimate
€2350
1897,- Lifetime access
 • Alle 'Premium' Features
 • Weekend Intensive: Face-2-Face Mentorship
 • 3 x 90 minuten Coaching per week
 • Unlimited Whatsapp Support

Of vraag een Persoonlijk Gesprek aan...

Liever eerst persoonlijk contact?
Vraag nu een Persoonlijk gesprek aan met jouw RedPill Mentor en start jouw Ultieme Leven

If you want something you have never had, you must be willing to do something you have never done.

- Thomas Jefferson